ДОСТАВКАТА Е ОТ НАС

При покупка над 50,00лв.

Опознай ни повече

Помощ

Магазини

Над 25 години сме с Вас

Има много причини да продължите да ни се доверявате...

История

Основана през 1995г., марката „Лазарини“ измина дълъг път, за да намери място сред топ брандовете за висококачествена мъжка мода в България. Повече от две десетилетия ви съпътстваме неизменно в най-важните моменти от живота ви: абитуриентски балове, бизнес ивенти, сватби и други семейни събития. Това, че именно на нас гласувате доверие да се погрижим за визията ви, е основният ни стимул и движеща сила. Заради вас се мотивираме да бъдем още по-добри в това, което правим и благодарение на вас „Лазарини“  се превърна в образец на безкомпромисност във визията на съвременния мъж. Гордеем се с факта, че създаваме мъжки облекла, съобразени с най-новите световни стандарти. Моделите ни са различни – модерни, смели и същевременно елегантни, придържащи се към класиката. Но това, което истински ни удовлетворява, е че повече от 20г. успяваме да ви вдъхнем самочувствие и увереност чрез облеклата си, а вие не спирате да ни демонстрирате лоялността си, като отново избирате нас за всеки специален повод.

Какво предлагаме?

Основната ни дейност е производство и продажба на висококачествени мъжки костюми, ризи, панталони, сака и аксесоари: вратовръзки, колани, шалове. При нас ще намерите богат асортимент от облекла за всеки вкус: от изискани и елегантни официални мъжки костюми, до удобни спортно – елегантните облекла, походящи за ежедневието. Една от най-важните ни мисии е да ви „обгърнем“ с грижа и комфорт, затова стриктно селектираме материалите, от които са изработени артикулите ни. Залагаме на висококачествен памук, лен, вълна или вискоза, за да погалим сетивата и на най-взискателния клиент.

Предлагаме съвременен стил и идентичност за всеки повод – от класическите абитуриентски и сватбени костюми до строго индивидуалните бизнес вкусове. С нас ще се потопите в богатство от материи, цветове и дизайни, които правят колекциите ни неустоими за всеки мъж, целящ да изрази себе си по най-добрия начин, посредством своята визия.

Добре подбраните ни модели, изработени от качествени италиански платове, чрез използването на най-съвременните технологии и програми, ще ви накарат да се почувствате великолепно.

Цели

Целта на „Лазарини“ е изграждане на съвършено нов поглед върху стандартната стилна и елегантна визия на съвременния мъж. Стремим се да наложим актуална и иновативна дефиниция на понятието „класа“ и да го инкорпорираме във всеки аспект на дейността си. Въпреки дългогодишния си опит и доказан авторитет, ние непрекъснато надграждаме чрез активна дейност и нови знания,  опитвайки се да развием потенциала си до нови креативни висоти.

Концепцията ни се основава на синтез между качествен продукт с оригинален дизайн и последователен, eдинен имидж на марката. Години наред оставаме верни на принципите си и на това, че грижата за вашата визия е наша мисия, основен приоритет и огромно удоволствие.

Позоваваме се не толкова на конкретики и статистики, а на десетките години на пазара и хилядите взискателни и доволни клиенти. Защото те са главен показател за нашия професионализъм, съчетан с винаги любезно отношение и коректност. Ако все още се лутате по пътя към безупречния си външен вид, позволете на вътрешния си глас да ви доведе при нас. Подарете си насладата да изглеждате божествено, защото ние нямаме конкуренция в умението си да ви облечем добре!

Фирмени облекла

Това, което ни отличава от повечето фирми – производители на мъжка конфекция е, че ние предлагаме и изработка на офис облекла и униформено работно облекло за училища, хотели, ресторанти, казина, банки и др. учреждения, според индивидуалните предпочитания при поръчка за модел.

Както на индивидуалните, така и на своите бизнес клиенти „Лазарини“ предлага завършен продукт с безупречно качество и на атрактивни цени. Постигаме го като съчетаваме работата на високо квалифициран екип от професионалисти с използването на най – съвременните технологии и програми.

LOGO_black.png