ДОСТАВКАТА Е ОТ НАС

При покупка над 50,00лв.

Опознай ни повече

Помощ

Магазини

1.Доставка на поръчани стоки

1.1. След като постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

1.2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки.

1.3. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

1.3.1. Обикновена доставка – в срок до 4 (четири) работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

1.4. Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

1.5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис в съответния град.

1.6. Цените за доставка се заплащат от клиента

2.Заплащане

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни или в комбинация един с друг начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

2.1.1. С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

2.1.2. С банков превод;

2.2. За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

3.Връщане и Замяна на продукти

Безпроблемна Замяна или Връщане !

 

В LAZARINI може да се чувствате спокойни, докато пазарувате !

 

Скъпи клиенти, 

Уверяваме Ви, че може да замените или върнете всеки закупен артикул от www.lazarini.eu в рамките на 14 дни от датата на получаването му.

 

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля свържете се с нас на тел: 0898 24 23 24. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане. 

 

След като сме обсъдили всички детайли по замяната или връщането на продукта, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на куриера, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната или сумата за продукта обратно. 

 

Условието, на което трябва да отговаря дрехата е - да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети. Моля, не премахвайте етикета от дрехата. 

 

След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане или замяна (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 5 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN или ще заменим за продукта, който сте избрали. 

 

Благодарим Ви предварително за доверието !