За нас
За нас

ИСТОРИЯ

„Лазарини“ се превърна в образец на безкомпромисност във визията на съвременния мъж. Гордеем се с факта, че създаваме мъжки облекла, съобразени с най-новите световни стандарти. Моделите ни са различни – модерни, смели и същевременно елегантни, придържащи се към класиката.

Фирмата е основана през 1995г. Основната и дейност е производство и продажба на висококачествени мъжки костюми, ризи, панталони, сака и аксесоари – вратовръзки, колани, шалове. Изработени от вълна, лен, вискоза или в съчетание с полиестер, елегантните мъжки костюми и спортно – елегантните облекла на „Лазарини“ ще задоволят и най-взискателния клиент.

Предлагаме съвременен стил и идентичност за всеки повод – от стилните абитуриентски костюми до индивидуалните бизнес вкусове. Богатството от материи, цветове и модели в предложенията на марката правят колекциите неустоими за всеки мъж, който иска да изрази себе си посредством своята визия.

„Лазарини“ залага на добре подбрани модели, изработени от качествени италиански платове, чрез използването на най-съвременните технологии и програми.

 

ЦЕЛИ

Целта на „Лазарини“ е изграждане на стил на живот. Въпреки дългогодишния си опит, ние непрекъснато се стремим да създаваме и да се развиваме.

Концепцията ни се основава на съюз между качествен продукт с оригинален дизайн и последователен eдинен имидж на марката.

Десетките години на пазара и хилядите взискателни и доволни клиенти са показател за нашия професионализъм, съчетан с любезно отношение и коректност.

 

ФИРМЕНИ ОБЛЕКЛА

Лазарини предлага на своите клиенти завършен продукт с високо качество на атрактивни цени.

Постигаме го като съчетаваме работата на високо квалифициран екип от професионалисти с използването на най – съвременните технологии и програми.

Това, което ни отличава от повечето фирми – производители на мъжка конфекция е, че ние предлагаме и изработка на офис облекла и униформено работно облекло за училища, хотели, ресторанти, казина, банки и др. учреждения според индивидуалните предпочитания при поръчка за модел.